Din elektriker i Stockholm

Elaby EL

Ring direkt: 08-128 228 88

Kontakta oss direkt

Kontakt

Section

Nöjda kunder är vår styrka

Som en väletablerad elfirma i Stockholm har vi ett omfattande nätverk av nöjda och lojala kunder. Vi är stolta över att överträffa deras förväntningar och strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet på våra elektrikertjänster.

Djupgående kunskaper och kompetens

Våra elektriker besitter djupgående kunskaper inom en rad olika områden. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa elektrikertjänster och hjälper dig med allt från mindre reparationer till större projekt.

Lösningar skräddarsydda efter dina behov

Vårt team av elektriker är inriktat på att hitta lösningar och arbetar alltid enligt en väldefinierad plan i samarbete med kunden. Vi är lyhörda för kundens behov och anpassar våra lösningar efter deras önskemål och förutsättningar. Detta innebär att vi håller en nära kommunikation med dig som kund för att undvika missförstånd och kontinuerligt hålla dig informerad under arbetets gång.

Elarbete vitvaror

Energieffektiva, säkra och kostnadseffektiva lösningar

Vi strävar alltid efter att erbjuda den mest energieffektiva, säkra och kostnadseffektiva lösningen för våra kunder, alltid i enlighet med deras önskemål och krav. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd med resultatet och vi arbetar hårt för att uppnå det. Lita på oss för högkvalitativa elektrikertjänster i Stockholm!

Högsta kvalitet på elektrikertjänster i Stockholm

På vår firma engagerar vi enbart kvalificerade elektriker med relevant utbildning och erfarenhet som uppfyller branschens krav. Vi utför samtliga uppdrag på ett professionellt, metodiskt sätt och prioriterar alltid säkerhet.

Detta säger våra kunder

Glad kund

Mycket nöjda med servicen. Snabbt på plats med en tydlig offert som man också höll sig till. Informativa, kom med egna idéer och jobbade snabbt med professionellt. Mycket bra!”Fixade till och med till ett par saker som den förra elektrikern ställt till med!

Lina

Vendelsö

Vi är mycket nöjda med Elaby’s arbete. Vi fick en bra och saklig offert ett par dar efter besök. Sen satte ni igång inom en vecka och utförde beställt jobb i tid.

Göran

Grödinge

Trevligt bemötande.
God arbetsmoral och tillfredställande resultat.

Emanuel

Nacka

Snabb respons med offert. Slutpriset motsvarade lägre spannet på offerten!
Fixade till och med till ett par saker som den förra elektrikern ställt till med!

Eric

Solna