Om oss

Om oss

Vi har snickare och elektriker åt dig i Stockholm

Hos oss jobbar endast behöriga elektriker med den utbildning och erfarenhet som krävs. Alla våra jobb utförs professionellt, metodiskt och med säkerheten i fokus. Vi är en väletablerad elfirma i Stockholm med ett stort antal nöjda och återkommande kunder.

Våra elektriker är lösningsorienterade och jobbar alltid utefter en klar och tydlig plan tillsammans med kunden. Vi är lyhörda och anpassar våra lösningar efter kundens önskemål och förutsättningar. Det innebär att vi har en nära kontakt med dig som kund för att undvika missförstånd samt för att hålla dig uppdaterad under arbetet.

Unika lösningar för dig

Våra elektriker har djupgående kunskap inom flera områden. 

Vi gör alltid vårt yttersta för att ta fram den mest energibesparande, säkraste och mest prisvärda lösningen för våra kunder. Alltid efter kundens önskemål och krav.

Mål, ambitioner och idéer

Idén bakom Elaby EL & Bygg AB är att du som kund alltid ska kunna få hjälp, på ett snabbt och säkert sätt utan långa väntetider. Vår ambition är att alltid ge dig den bästa möjliga service i Stockholm, med hjälp av erfarna elektriker kan du lita på oss.

Genom vår effektiva och tydliga kommunikation med kunden har vi genom åren lyckats utveckla en mycket nöjd kundkrets. Tillsammans med konkurrenskraftiga priser och skickliga hantverkare har vi dessutom gjort deras hem säkra och trygga.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Företaget innehar F-skatt, moms och Ansvarsförsäkring.

Copyright © 2022 ELABY El & Bygg AB